Spray-Teknik

Revolutionerende - udelukkende hos IST

Økonomisk renovering, især på in-house området.

Den revolutionerende “Spray-Teknik” til økonomisk renovering af mindre rørtværsnit, især især i den interne sektor.

Systemet

Det sofistikerede system, der består af ElastoTec maskinteknologien og den PU-baserede 2-komponent reaktionsplast ElastoFlake, er perfekt afstemt.

Det pålidelige og økonomiske renoveringsystem bruges især til interne områder, under trange forhold, med små og svært tilgængelige rør-bredder i området fra DN 32 til DN 200, men også for eksempel til nedløbsrør.

Dette CE-certificerede system er velegnet til stort set alle gængse rørmaterialer, såsom den almindelige plast, der anvendes i sanitetssektoren (PVC, PE, PP, GFK), men også beton, fibercement, stentøj samt metaller som kobber, rustfrit stål og støbejern.

Forseglingen eller belægningen af ​​de beskadigede rør udføres med det opløsningsmiddelfrie 2-komponent PU-materiale ElastoFlake, som er specielt formuleret til sådanne krav og har en meget hurtig reaktionstid. ElastoFlake hærder så hurtigt, at det ikke kan løbe af under påføring og har i sidste ende en ensartet materialetykkelse på 2-4 mm. Dette gøres i flere lag eller arbejdstrin.

I hærdet tilstand er belægningen modstandsdygtig over for almindelige tryk, husholdningsspildevand, fedt og temperaturudsving; den meget glatte overflade beskytter mod mekanisk slid og forbedrer flowet.

DIBt-godkendelsen fra det tyske institut for konstruktionsteknologi med nummeret: Z-42.3-565 har været på plads siden 13. august 2018.

Derudover har systemet bestået rørcenter-anvisning 022 (Renovering af faldstammesystemer fra Teknologisk Institut)

ElastoTec M sprøjtemaskinen byder på et meget kompakt design med alle fordelene ved det store ElastoTec L system, men er endnu mere mobil og lettere – selv på utilgængelige steder.

Ombygning af køretøjer

Alt-i-én-løsningen præcis efter dine krav med komponenter af høj kvalitet i en varevogn efter dit valg, optimalt tilpasset brugerens produktspecifikke behov.