Packere

Robuste og højkvalitets packere til short line installationer

Packere til alle applikationer

Vores produktsortiment afrundes af en bred vifte af robuste og højkvalitetspackere i alle tænkelige dimensioner og talrige produktvarianter, både med og uden hjul.

Derudover er der forskellige betjeningselementer og forskelligt tilbehør i produktsortimentet.

Packere til stikledninger

Lateral, pneumatisk packere til delvis reparation.

Disse packere er velegnede til reparationer af rørledninger med mindre diameter, især stikledninger.

Packerne er afrundede i begge ender, hvilket giver mulighed for nem indføring gennem bøjninger. De er udstyret med lynkoblinger og øjebolte. Vores tilbud omfatter tre størrelser til rør med diametre på 70 mm – 100 mm, 100 mm – 150 mm og 150 mm – 200 mm.

Packere til punktrenovering

Korte, pneumatiske packere til delreparationer.

Packerne er udstyret med en udskiftelig, to-lags gummimanchet fastgjort til en PPH-slange. Dele indbygget i packerne er lavet af korrosionsbestandige materialer.

Tre hjul er indstillet i en vinkel på 120° på hver side af pakkeren for at forhindre, at den vælter, mens den bevæger sig i rørledningen. Den aktive reparationslængde er 600 mm. De er velegnede til reparationer af ledninger og sektioner med samtidig indsættelse af rustfri metalklemmer.

Fleksible packere

Fleksibel, pneumatisk packer til delvis reparation.

De fleksible packere er velegnede til delvis reparation af beskadigede ledninger og forbindelser. I kombination med harpiks og forstærkning sikrer de tæthed og statisk styrke af rørledningen.

Packerne er fleksible og kan indsættes i røret i en vinkel. De fås i forskellige størrelser og afdækningsrørdiametre fra DN 100 til DN 1200 mm. Den effektive reparationslængde spænder fra 600 mm til 4500 mm.